Bekijk ons portfolio

fotos gietvloer

Klanten aan het woord

prachtige gietvloer foto's

Neem contact op

gietvloer bedrijf

Offerte aanvragen

prijs gietvloer

Woonbeton prijs

Hoeveel kost woonbeton per m2 eigenlijk?
Het is altijd moeilijk om een exacte prijs aan te geven. Wel kunnen wij op basis van onze ervaring een gemiddelde opgeven. Voor het aanleggen van een cementgebonden woonbetonvloer moet u in de huidige markt bij een vloeroppervlakte van circa 50 m2 rekenen op prijzen tussen de € 90,- en € 120,- per m2. De meeste gietvloerbedrijven geven geen exacte richtprijzen want die zijn veelal afhankelijk van het type product, de noodzakelijke voorbereiding en preparatie alsmede de gebruikte coatings. Natuurlijk is de prijs ook afhankelijk van de dikte van het te leggen woonbetonpakket (of het toepassen van vloerverwarming in de vloer) en soms kan een goedkopere vloer worden aangeboden bij meer m2. Voor het verkrijgen van hoge kortingen kan het soelaas bieden om samen met een aantal woningbezitters uit bijvoorbeeld uw eigen VVE de markt op te gaan. De prijs voor het renoveren van woonbeton is erg afhankelijk van de geconstateerde gebreken. Het kan om een plaatselijke reparatie gaan of het opnieuw aanbrengen van een compleet nieuwe coatinglaag.

Woonbeton prijs en woonbeton garantie
Garantie op woonbeton krijgt u doorgaans op de kleurechtheid van de vloer. Geeft uw gietvloerspecialist geen garantie dan kunt u natuurlijk altijd een lagere m2 prijs bedingen. Voor een langere garantie (bijvoorbeeld voor een bedrijfspand) zult u zelf een verzekering moeten afsluiten. De verzekeraar zal zeker kijken naar de expertise van het gietvloerbedrijf die het woonbeton of de cementgebonden gietvloer gaat aanbrengen dus zorg er altijd voor dat u zich heel goed informeert voordat u met een bedrijf in zee gaat.

Woonbeton en kortingen bij cementgebonden-gietvloer.nl
Wij bieden kortingen op de prijs per m2 voor woonbeton in staffels. Voor vloeren tussen de 100 en 200 m2 kunt u minimaal 6 tot 10% kortingen verwachten, voor vloeren boven de 200 m2 kan deze nog eens extra worden verhoogd.

Geïnteresseerd in woonbeton?
Advies over hoogwaardige woonbeton kunt u uiteraard ook aanvragen via cementgebonden-gietvloer.nl. Neem contact met ons op via info@cementgebonden-gietvloer.nl of bel tijdens kantooruren met ons moederbedrijf via 020 – 846 36 94. In onze showroom kunt u ook monsters van het door ons toegepast woonbeton bekijken.