Bekijk ons portfolio

fotos gietvloer

Klanten aan het woord

prachtige gietvloer foto's

Neem contact op

gietvloer bedrijf

Offerte aanvragen

prijs gietvloer

referenties

referenties

starsZeer tevreden over het resultaat en goede service ervaren

 

starsGoed geholpen en uiteindelijk gekozen voor woonbeton waar we tot nu toe erg blij mee zijn

 

stars2x uitstekend geholpen door de klantvriendelijke Mark. Gelegd op de afgesproken dag door een absolute vakman. Allen hartelijk dank ,wij zijn blij met deze mooie vloer. Ik kan dit bedrijf zeer zeker aanbevelen

 

starsDe vloeren zijn netjes gelegd. Bijzonder strak rond deurposten en dergelijke. Bijzonder was ook de prettige communicatie. We hadden echt idee dat mocht er iets zijn, ze dat graag zouden oplossen. De kleur van de vloer leek niet te passen bij de keuken. Nadat dat is aangegeven, werd meteen een passende oplossing gevonden. De vloerleggers waren duidelijk bedreven in hun vak.

 

starsDoor vakkundig personeel zijn wij uitstekend tevreden op de manier dat de gietvloer is aan gelegd en afgewerkt in onze woning. Ook het overleg vooraf hebben wij goede voorlichting gekregen. Bedankt hiervoor.

 

starsAfgelopen december heeft Cementgebonden Gietvloer bij ons een prachtige. Dit is zeer netjes gedaan. Ook de droogloopmatten zijn keurig afgewerkt, zowel in het kantoor als in onze gang. Kortom, een echte aanrader.